|
FORSIDE
|
RøDVINE
HVIDVINE
ROSéVIN
SPUMANTE
SPIRITUS - HEDVINE
PORTVIN
MAD TIL VIN
EVENTS
VINGAVER
|
|
|
|
VIN EFTER PRIS
INFORMATION
INDKØBSKURV
|
|
|
|
|
|
Chianti Classico Vigne di Montornello DOCG Bibbiano |
|
 |
|
Område: Toscana
Drue: Sangiovese 100%
Holdbarhed: 4-6 år
Alkohol: 14,5%
Duft/smag: Kirsebær, blå blommer, tobak, læder og underskov.
Gastronomi:
| | |
Bibbiano Chianti Classico Riserva Capannino D.O.C.G. |
|
 |
|
Område: Toscana
Drue: Sangiovese Grosso 95% og Canai
Holdbarhed: 4-6 år
Alkohol: 14%
Duft/smag: Kirsebær iblandet lidt mørkere bærfrugt, våd skovbund og hængt kød. Flot syre perfekt modspil fra den sødmefulde og vedvarende frugt.
Gastronomi: Klassiske kød- og kraftige pastaretter.
| | |
Mocali Rosso Toscano Fossetti |
|
 |
|
Område: Toscana
Drue: Sangiovese 80%, Canaiolo 20%
Holdbarhed: 2-4 år
Alkohol: 13,5%
Duft/smag:
Gastronomi:
| | |
Rosso di Montalcino DOC |
|
 |
|
Område: Toscana
Drue: Brunello/Sangiovese 100%
Holdbarhed: Mindst 5 år
Alkohol: 14%
Duft/smag: Vinen har en frisk og indbydende næse med røde bær, især modne kirsebær med lidt tobak og krydderi. Stilen er rank og syrefrisk.
Gastronomi: Ristet fugl, til en let braisere-ret, ovnstegt kanin, eller en tomatiseret pastaret. | | |
Brunello di Montalcino 2004 DOCG |
|
 |
|
Område: Toscana
Drue: Brunello/Sangiovese 100%
Holdbarhed: Mindst 10 år
Alkohol: 14%
Duft/smag: Intense nuancer af moden mørk bærfrugt og rød Sangiovese-frugt med tætte kirsebærnuancer, balsamiske noter og bløde, modne tanniner.
Gastronomi: Rødt kød.
| | |
Il Nero di Casanova |
|
 |
|
Område: Toscana
Drue: Sangiovese 100%
Holdbarhed: 2-4 år
Alkohol: 13,5%
Duft/smag:
Gastronomi:
| | |
|
|