|
FORSIDE
|
RøDVINE
HVIDVINE
ROSéVIN
SPUMANTE
SPIRITUS - HEDVINE
PORTVIN
MAD TIL VIN
EVENTS
VINGAVER
|
|
|
|
VIN EFTER PRIS
INFORMATION
INDKØBSKURV
|
|
|
|
|
|
Giacondi Bianco Vino da Tavola. |
|
|
|
Område: Sicilien
Drue: Chardonnay
Holdbarhed: 1 år
Alkohol: 13%
Duft/smag: Melon, pære, grape og akacieblomst.
Gastronomi: Div. foretter, terrassevin, ferievin.
| | |
Cataratto ’Organic’ IGT Sicilia |
|
|
|
Område: Sicilien
Drue: Cataratto
Holdbarhed: 1-2 år
Alkohol: 13%
Duft/smag: Fuldmoden frugt med melon, pære og citrus, let krydret.
Gastronomi: Fiskeretter, supper, smagsrige salater, lyse kødretter.
| | |
Montalto Grecanico IGT Sicilia |
|
|
|
Område: Sicilien
Drue: Grecanico
Holdbarhed: 1-2 år
Alkohol: 13%
Duft/smag: Aromaer af tropisk frugt med et strejf af egetræ, fra den delvise lagring på letristede egefade.
Gastronomi: Fiskeretter, lyse kødretter
| | |
Montalto Collezione di Famigilia Bianco |
|
|
|
Område: Sicilien
Drue: Sauvignon Blanc, Viognier, Cataratto Musca
Holdbarhed: 2 år
Alkohol: 13%
Duft/smag: Duften byder på fersken, citrus og lidt tropisk frugt i form af melon og mango samt lidt blomstrede undertoner.
Gastronomi: Fisk og skaldyr,lettere retter med gris, kalv og fjerkræ
| | |
Barone Montalto Passito di Noto |
|
|
|
Område: Sicilien
Drue: Moscato 100%
Holdbarhed: 1-2 år
Alkohol: 9,5%
Duft/smag: Aromaer af lime, appelsinskal, litchi og en anelse botrytis, som giver fedmefyldte honning-noter. Smagen er fyldig med afstemt sødme, der vil passe godt til langt de fleste desserters sødme-niveau
Gastronomi: Velegnet til desserter med pocheret frugt, tærter, blanc manger, panna cotta, crème brûlée og mælke-is ("gelato") | | |
|
|