|
FORSIDE
|
RøDVINE
HVIDVINE
ROSéVIN
SPUMANTE
SPIRITUS - HEDVINE
PORTVIN
MAD TIL VIN
EVENTS
VINGAVER
|
|
|
|
VIN EFTER PRIS
INFORMATION
INDKBSKURV
|
|
|
|
|
|
TreVini Primo Chardonnay/Pinot Grigio IGT |
|
|
|
Område: Veneto
Drue: Pinot Grigio og Chardonnay
Holdbarhed: 2-3 år
Alkohol: 13%
Duft/smag: Cremet frugt og tropisk-inspireret fylde fra Chardonnay-druen, elegance og friskhed fra Pinot Grigio.
Gastronomi: Fiskeretter og de lysere kødretter | | |
Alpha Zeta Chardonnay |
|
|
|
Område: Veneto
Drue: Chardonnay 100%
Holdbarhed: 1-3 år
Alkohol: 13%
Duft/smag:
Gastronomi:
| | |
Alpha Zeta Soave |
|
|
|
Område: Veneto
Drue: Garganega 100%
Holdbarhed: 1-3 år
Alkohol: 12,5%
Duft/smag:
Gastronomi:
| | |
Alpha Zeta Pinot Grigio |
|
|
|
Område: Veneto
Drue: Pinot Grigio 100%
Holdbarhed: 2-5 år
Alkohol: 12,5%
Duft/smag:
Gastronomi: | | |
Terra Organica Prosecco |
|
|
|
Område: Veneto
Drue: Prosecco 100%
Holdbarhed: 1-2 år
Alkohol: 13%
Duft/smag: Æble og pære med god intensitet og en bagvedliggende snert af mandler.
Gastronomi:
| | |
Cuvée 448 s.l.m. IGT |
|
|
|
Område: Alto Adige
Drue: 45% Weißburgunder/Pinot Bianco, 30% Chardonnay, 15% Sauvignon Blanc, 10% Chardonnay, 15% Sauvignon Blanc, 10% Goldmuskateller/Moscato Giallo.
Holdbarhed: 2 år
Alkohol: 13 %
Duft/smag: Sommerblomster, kølig citrus og en let urtet
Gastronomi: Skaldyr, fisk og antipasti.
| | |
Sauvignon Blanc ”Flora” Alto Adige DOC 2009 |
|
|
|
Område: Alto Adige
Drue: Sauvignon Blanc
Holdbarhed: 2-3 år
Alkohol: 14%
Duft/smag: Et inferno af hyldeblomst, grape og solbær, med lysegrønne undertoner i retning af saftigt græs og brændenælde samt grusede mineraler.
Gastronomi: Røget laks, sashimi, thai-mad, elegante retter med fladfisk, ceviche, ung gedeost, pastaretter med fisk osv. | | |
Macrina Verdicchio dei Castelli di Jesi Classico D.O.C |
|
|
|
Område: Marche
Drue: Verdicchio 100%
Holdbarhed: 2-3 år
Alkohol: 13%
Duft/smag: Frisk frugt med toner af ferskner og æbler samt et distinkt citruspræg, fyldig og frugtrig med nogen fedme.
Gastronomi: Karakterfulde forretter gerne skaldyr eller fisk.
| | |
Bove Trebbiano d'Abruzzo D.O.C. |
|
|
|
Område: Ambruzzerne
Drue: Trebbiano 85% og Chardonnay 15%
Holdbarhed: 2-3 år
Alkohol: 12,5%
Duft/smag: Blød og afrundet med en frisk tørhed samt lidt fedme fra Chardonnayen.
Gastronomi: Forretter, lyse risottoer og lyst kød. Til en god sommeraften.
| | |
Fiagre Bianco IGT Antonio Caggiano |
|
|
|
Område: Ambruzzerne
Drue: Fiano di Avellino 70%, Greco di Tufo 30%
Holdbarhed: 2-3 år
Alkohol: 14%
Duft/smag: Noter af hvide blomster og eksotisk frugt. Noter af noget urte og mineralsk. Frisk, tør, frugtbetonet, og med attraktiv smagsfylde og god længde.
Gastronomi:
| | |
Giacondi Bianco Vino da Tavola. |
|
|
|
Område: Sicilien
Drue: Chardonnay
Holdbarhed: 1 år
Alkohol: 13%
Duft/smag: Melon, pære, grape og akacieblomst.
Gastronomi: Div. foretter, terrassevin, ferievin.
| | |
Cataratto ’Organic’ IGT Sicilia |
|
|
|
Område: Sicilien
Drue: Cataratto
Holdbarhed: 1-2 år
Alkohol: 13%
Duft/smag: Fuldmoden frugt med melon, pære og citrus, let krydret.
Gastronomi: Fiskeretter, supper, smagsrige salater, lyse kødretter.
| | |
Montalto Grecanico IGT Sicilia |
|
|
|
Område: Sicilien
Drue: Grecanico
Holdbarhed: 1-2 år
Alkohol: 13%
Duft/smag: Aromaer af tropisk frugt med et strejf af egetræ, fra den delvise lagring på letristede egefade.
Gastronomi: Fiskeretter, lyse kødretter
| | |
Montalto Collezione di Famigilia Bianco |
|
|
|
Område: Sicilien
Drue: Sauvignon Blanc, Viognier, Cataratto Musca
Holdbarhed: 2 år
Alkohol: 13%
Duft/smag: Duften byder på fersken, citrus og lidt tropisk frugt i form af melon og mango samt lidt blomstrede undertoner.
Gastronomi: Fisk og skaldyr,lettere retter med gris, kalv og fjerkræ
| | |
Montalto Nero d'Avola Rosato IGT |
|
|
|
Område: Sicilien
Drue: Nero d’ Avola
Holdbarhed: 1-2 år
Alkohol: 13,5%
Duft/smag: Friske, røde bær, især hindbær og jordbær.
Gastronomi: Lette kødretter, fjerkræ, middelhavsinspireret fiskesuppe, eller blot som terassevin.
| | |
Barone Montalto Organic Rosato |
|
|
|
Område: Sicilien
Drue: Nero d'Avola 100%
Holdbarhed: 1-2 år
Alkohol: 13%
Duft/smag: Udfarende røde bær med blomstrende nuancer og en knitrende syrefriskhed
Gastronomi: Næringsrige salater, stegt fjerkræ, til middelhavs-inspireret fiskesuppe eller som terrassevin
| | |
|
|