|
FORSIDE
|
RøDVINE
HVIDVINE
ROSéVIN
SPUMANTE
SPIRITUS - HEDVINE
PORTVIN
MAD TIL VIN
EVENTS
VINGAVER
|
|
|
|
VIN EFTER PRIS
INFORMATION
INDKØBSKURV
|
|
|
|
|
|
Piancarda Rosso Cònero D.O.C. |
|
|
Område: | | Marche
|
Drue: | | Montepulciano 85 % og Sangiovese 15%
|
Holdbarhed: | | 3-5 år. (10)
|
Akohol: | | 13,5%
|
Duft/smag: | | Kraftfuld og kødet med toner af moden mørk frugt, imødekommende tannin struktur.
|
Gastronomi: | | Kød, gerne grillet og gerne pikant krydret.
|
|
|
|
|
|
Garofoli
Siden 1871 har familien Garofoli været involveret i vinproduktion i Marche regionen på Italiens østkyst. Måske er det kontinuiteten, der gør det. I hvert fald formår Garofoli som en af de få undtagelser, at producere absolut kvalitetsvin i pænt store mængder. Ansvarlig for produktionen er Carlo Garofoli, der med moderne produktionsmetoder og respekt for vintraditionerne i Marche, har placeret Garofoli som en af de vigtigste producenter i området.
Produktionen der er koncentreret om Marches klassiske vine dvs. Verdicchio dei Castelli di Jesi, Rosso Cònero og Rosso Piceno ligger på ca. 1.2 millioner flasker. Druerne til denne betragtelige mængde stammer dels fra faste underleverandører (75 %) og dels fra firmaets egne 24 hektar jord.
Udover basisprodukter af disse vine, samt spumante og passito producerer Garofoli en række enkeltmarksvine, hvoraf Macrina, Serra Fiorese og Podium alle Verdicchio og Piancarda, Rosso Cònero bør fremhæves. Podium har i de sidste mange årgange modtaget 3 glas (højeste udmærkelse) af den Italienske vinguide Gambero Rosso.
Denne vi har lagret 12 mdr. på egetræsfade og kan i gode år gemmes op til 10 år. |
|
|
|
Bestilling: |
|
|
|
|
|
|