|
FORSIDE
|
RøDVINE
HVIDVINE
ROSéVIN
SPUMANTE
SPIRITUS - HEDVINE
PORTVIN
MAD TIL VIN
EVENTS
VINGAVER
|
|
|
|
VIN EFTER PRIS
INFORMATION
INDKØBSKURV
|
|
|
|
|
|
Barolo Ricossa DOCG |
|
|
|
Område: Piemonte
Drue: Nebbiolo 100%
Holdbarhed: 6-8 år
Alkohol: 14%
Duft/smag: Parfumerede aromaer af kirsebær og røde roser, samt et strejf af eg.
Gastronomi:
| | |
Villa Tessa Rosso Veronese IGT |
|
|
|
Område: Veneto
Drue: Corvina,Rondinella,Corvinone , Cabernet Sauvignon.
Holdbarhed: 2-3 år
Alkohol: 13,5%
Duft/smag: Frisk frugt. Fyldig og rund med noter af kirsebær og en let sødme.
Gastronomi: Kraftige stegeretter/kødretter.
| | |
Domini Veneti la Casetta Ripasso Valpollicella Classico Sup. |
|
|
|
Område: Veneto
Drue: Corvina, Rondinella, Corvinone , Cabernet Sauvignon.
Holdbarhed: Op til 15 år
Alkohol: 14 %
Duft/smag: Mørke kirsebær, varme krydderier, ristede kaffebønner og chokolade.
Gastronomi: Kraftige stegeretter/kødretter, råvildt og lageret oste.
| | |
Sopra Sasso Amarone |
|
|
|
Område: Veneto
Drue: Barbera 100%
Holdbarhed: 3-5 år
Alkohol: 15%
Duft/smag:
Gastronomi: Velegnet til de kraftige gryde- og stegeretter, men vil også være fin til mange faste, tørre oste. | | |
Alpha Zeta Valpolicella Superiore Ripasso |
|
|
|
Område: Veneto
Drue: Corvina/Corvinone 90%, Rondinella 10%
Holdbarhed: 3-5 år
Alkohol: 13,5%
Duft/smag:
Gastronomi:
| | |
DomÃni Veneti Vigneti di Jago Amarone |
|
|
|
Område: Veneto
Drue: Corvina 70%, Corvinone 20%, Rondinella 10%
Holdbarhed: op til 20 år
Alkohol: 16,5%
Duft/smag:
Gastronomi: Velegnet til de voldsomme simre-retter, til blodigt hårvildt og ikke mindst oste af Parmesan-typen.
| | |
Chianti Classico Vigne di Montornello DOCG Bibbiano |
|
|
|
Område: Toscana
Drue: Sangiovese 100%
Holdbarhed: 4-6 år
Alkohol: 14,5%
Duft/smag: Kirsebær, blå blommer, tobak, læder og underskov.
Gastronomi:
| | |
Rosso di Montalcino DOC |
|
|
|
Område: Toscana
Drue: Brunello/Sangiovese 100%
Holdbarhed: Mindst 5 år
Alkohol: 14%
Duft/smag: Vinen har en frisk og indbydende næse med røde bær, især modne kirsebær med lidt tobak og krydderi. Stilen er rank og syrefrisk.
Gastronomi: Ristet fugl, til en let braisere-ret, ovnstegt kanin, eller en tomatiseret pastaret. | | |
Valle Cupa Salento I.G.T. |
|
|
|
Område: Apulien
Drue: Negroamaro 50% og Primitivo 50%
Holdbarhed: 4-6 år
Alkohol: 14,5%
Duft/smag: Åben og intens med masser af saftig og moden frugt, fin balance mellem såvel frugtsyre som de diskrete træaromaer.
Gastronomi: Kraftige kødretter, gerne vildt.
| | |
Rinforzo Salento Primitivo |
|
|
|
Område: Apulien
Drue: Primitivo 100%
Holdbarhed: 6-10 år
Alkohol: 14,5%
Duft/smag:
Gastronomi: En saftig bøf, tunge gryderetter, kraftige oksekødretter, vildt eller bare til meditation
| | |
Contrade Bellusa Appassite |
|
|
|
Område: Sicilien
Drue: Nero d'Avola 100%
Holdbarhed: 3-5 år
Alkohol: 14%
Duft/smag: Skovbæraromaer, hyldebær, sød lakrids og en anelse julekrydderi
Gastronomi:
| | |
Ammasso Rosso |
|
|
|
Område: Sicilien
Drue: Nero d'Avola og Nerello Mascalese med tilskud af Merlot og Cabernet Sauvignon
Holdbarhed: 3-5 år
Alkohol: 14%
Duft/smag: Svesker, skovbær og lakrids er dominerende elementer, med snert af tørrede blomster og cedertræ
Gastronomi:
| | |
|
|