|
FORSIDE
|
RøDVINE
HVIDVINE
ROSéVIN
SPUMANTE
SPIRITUS - HEDVINE
PORTVIN
MAD TIL VIN
EVENTS
VINGAVER
|
|
|
|
VIN EFTER PRIS
INFORMATION
INDKBSKURV
|
|
|
|
|
|
Alasia Barbera d'Asti Sup. DOC |
|
|
|
Område: Piemonte
Drue: Barbera 100%
Holdbarhed: 3-6 år
Alkohol: 14,5%
Duft/smag: Tæt frisk frugt, moderat fadpræg, let vanille.
Gastronomi: Mellemkraftigt kød/oste.
| | |
Cantina di Negrar Amarone Classico Valpolicella 2007 |
|
|
|
Område: Veneto
Drue: Corvina Veronse (65%), Corvinone (15%) og Rondinella (20%).
Holdbarhed: 3-6 år
Alkohol: 15,5%
Duft/smag: Sødmefuld frugt, sorte bær og tørrede blomster og en vifte af sødt krydrede aromaer, mens smagen er særdeles fyldig og krydret med stor krop og massiv mundlængde samt den karakteristiske snert af bitterhed i finalen.
Gastronomi: Voldsomme kødretter, tørre lagrede ostetyper eller blot meditation.
| | |
Domini Veneti la Casetta Ripasso Valpollicella Classico Sup. |
|
|
|
Område: Veneto
Drue: Corvina, Rondinella, Corvinone , Cabernet Sauvignon.
Holdbarhed: Op til 15 år
Alkohol: 14 %
Duft/smag: Mørke kirsebær, varme krydderier, ristede kaffebønner og chokolade.
Gastronomi: Kraftige stegeretter/kødretter, råvildt og lageret oste.
| | |
Sopra Sasso Amarone |
|
|
|
Område: Veneto
Drue: Barbera 100%
Holdbarhed: 3-5 år
Alkohol: 15%
Duft/smag:
Gastronomi: Velegnet til de kraftige gryde- og stegeretter, men vil også være fin til mange faste, tørre oste. | | |
Alpha Zeta Valpolicella Superiore Ripasso |
|
|
|
Område: Veneto
Drue: Corvina/Corvinone 90%, Rondinella 10%
Holdbarhed: 3-5 år
Alkohol: 13,5%
Duft/smag:
Gastronomi:
| | |
Domíni Veneti Vigneti di Jago Amarone |
|
|
|
Område: Veneto
Drue: Corvina 70%, Corvinone 20%, Rondinella 10%
Holdbarhed: op til 20 år
Alkohol: 16,5%
Duft/smag:
Gastronomi: Velegnet til de voldsomme simre-retter, til blodigt hårvildt og ikke mindst oste af Parmesan-typen.
| | |
DeLio Valpolicella Ripasso Classico Superiore |
|
|
|
Område: Piemonte
Drue: Corvina, Corvinone, Rondinella
Holdbarhed: 2-5 år
Alkohol: 13,5%
Duft/smag: Tætte bærnuancer af mørke kirsebær, en anelse brombær, samt en snert af mandel.
Gastronomi: Rustikke stegeretter, barbecue eller oste.
| | |
La Luna Argenta Prosecco Brut DOC Treviso |
|
|
|
Område: Veneto
Drue: Prosecco
Holdbarhed: 2-3 år
Alkohol: 11 %
Duft/smag: Spændstig frugt, der komplementeres af blomstrede undertoner.
Gastronomi: Forretter, over salater og oste til de lyse kødretter.
| | |
Sauvignon Blanc ”Flora” Alto Adige DOC 2009 |
|
|
|
Område: Alto Adige
Drue: Sauvignon Blanc
Holdbarhed: 2-3 år
Alkohol: 14%
Duft/smag: Et inferno af hyldeblomst, grape og solbær, med lysegrønne undertoner i retning af saftigt græs og brændenælde samt grusede mineraler.
Gastronomi: Røget laks, sashimi, thai-mad, elegante retter med fladfisk, ceviche, ung gedeost, pastaretter med fisk osv. | | |
Poggio d'Albe Montepulciano D'Abruzzo |
|
|
|
Område: Ambruzzerne
Drue: Montepulciano 100%
Holdbarhed: 2-4 år
Alkohol: 13%
Duft/smag: Duft af skovbær, tørrede rosenblade og krydderi. En smag af mørkerøde kirsebær og mørk chokolade
Gastronomi: Velegnet til kraftige kødretter, pasta, samt oste
| | |
Terragnolo Salento I.G.T. |
|
|
|
Område: Apulien
Drue: Primitivo 100%
Holdbarhed: 5-7 år
Alkohol: 14,5%
Duft/smag: Intens og åben med toner af lakrids og brombær, kraftig, solmoden og med masser af sødmefuld frugt og en lang eftersmag.
Gastronomi: Kraftige kødretter.
| | |
Rinforzo Salento Primitivo |
|
|
|
Område: Apulien
Drue: Primitivo 100%
Holdbarhed: 6-10 år
Alkohol: 14,5%
Duft/smag:
Gastronomi: En saftig bøf, tunge gryderetter, kraftige oksekødretter, vildt eller bare til meditation
| | |
Vino Marsala Dolce sup. D.O.C. |
|
|
|
Område: Sicilien
Drue: Grillo, Inzolia og Catarratto
Årgang: (har ligget 30 mdr. på fad)
Holdbarhed:
Alkohol: 19%
Duft/smag: Elegant og delikat med toner af tørrede druer og vanille, sød, fyldig stejf af bitter mandel og tørrede druer.
Gastronomi: Serveres afkølet til krydrede oste, lette desserter.
| | |
Vino Marsala secco sup. D.O.C. |
|
|
|
Område: Sicilien.
Drue: Grillo, Inzolia og Catarratto
Årgang: (har ligget 30 mdr. på fad)
Holdbarhed:
Alkohol: 19%
Duft/smag: Elegant og delikat med toner af tørrede druer og vanille, tør, fyldig bitter strejf af mandel og tørrede druer.
Gastronomi: Serveres afkølet til krydrede oste, lette desserter. | | |
Barone Montalto Passito di Noto |
|
|
|
Område: Sicilien
Drue: Moscato 100%
Holdbarhed: 1-2 år
Alkohol: 9,5%
Duft/smag: Aromaer af lime, appelsinskal, litchi og en anelse botrytis, som giver fedmefyldte honning-noter. Smagen er fyldig med afstemt sødme, der vil passe godt til langt de fleste desserters sødme-niveau
Gastronomi: Velegnet til desserter med pocheret frugt, tærter, blanc manger, panna cotta, crème brûlée og mælke-is ("gelato") | | |
Grotta Rossa Carignano del Sulcis D.O.C. |
|
|
|
Område: Sardinien.
Drue: Carignano 100%
Holdbarhed: 2-4 år
Akohol: 13,5%
Duft/smag: Flot vinøs duft, svagt krydret, varm og frugtrig med en flot balance.
Gastronomi: Kødretter og delikate oste.
| | |
Rocca Rubia Carignano del Sulcis ris. D.O.C. |
|
|
|
Område: Sardinien.
Drue: Carignano 100%
Holdbarhed: 6-8 år
Alkohol: 14%
Duft/smag: Varm vinøs med toner af modne bær og urter. Fyldig og kraftig med en struktur der vidner om nogen alder.
Gastronomi: Rødt kød samt lagret ost. | | |
|
|