|
FORSIDE
|
RøDVINE
HVIDVINE
ROSéVIN
SPUMANTE
SPIRITUS - HEDVINE
PORTVIN
MAD TIL VIN
EVENTS
VINGAVER
|
|
|
|
VIN EFTER PRIS
INFORMATION
INDKBSKURV
|
|
|
|
|
|
“Le Roselle” Ripasso Valpolicella Classico Superiore. |
|
|
|
Område: Veneto
Drue: Corvina Veronse (65%), Corvinone (15%) og Rondinella (20%).
Holdbarhed: 4-6 år
Alkohol: 13,5%
Duft/smag: Røde bær og krydrede aromaer. Blid fylde, kirsebærfrugt, frisk syre og fløjlsbløde tanniner.
Gastronomi: Stegt kød, men også gerne pizza.
| | |
Sauvignon Blanc ”Flora” Alto Adige DOC 2009 |
|
|
|
Område: Alto Adige
Drue: Sauvignon Blanc
Holdbarhed: 2-3 år
Alkohol: 14%
Duft/smag: Et inferno af hyldeblomst, grape og solbær, med lysegrønne undertoner i retning af saftigt græs og brændenælde samt grusede mineraler.
Gastronomi: Røget laks, sashimi, thai-mad, elegante retter med fladfisk, ceviche, ung gedeost, pastaretter med fisk osv. | | |
Vigneto di Prugneto DOC Sangiovese di Romagna 2008 |
|
|
|
Område: Emilia Romagna
Drue: Sangiovese
Holdbarhed: 2-5 år
Akohol: 13,5%
Duft/smag: Saftigt præg af kirsebær og rød frugt. Her er lidt mere fylde og charme, end man finder i en gennemsnits Chianti.
Gastronomi: Tomatbaserede pastaretter, pizza.
| | |
II Nespoli 2007 DOC Sangiovese di Romagna Sup. Riserva |
|
|
|
Område: Emilia Romagna
Drue: Sangiovese
Holdbarhed: 7-10 år
Akohol: 13,5%
Duft/smag: Saftig og hylende ren vin, der har en tæt, frugtig kerne domineret af Marasca kirsebær (sure kirsebær’) med krydrede undertoner og fine, modne tanniner.
Gastronomi: Oskekød med stegeskorpe eller pizza.
| | |
Chianti Classico Vigne di Montornello DOCG Bibbiano |
|
|
|
Område: Toscana
Drue: Sangiovese 100%
Holdbarhed: 4-6 år
Alkohol: 14,5%
Duft/smag: Kirsebær, blå blommer, tobak, læder og underskov.
Gastronomi:
| | |
Bibbiano Chianti Classico Riserva Capannino D.O.C.G. |
|
|
|
Område: Toscana
Drue: Sangiovese Grosso 95% og Canai
Holdbarhed: 4-6 år
Alkohol: 14%
Duft/smag: Kirsebær iblandet lidt mørkere bærfrugt, våd skovbund og hængt kød. Flot syre perfekt modspil fra den sødmefulde og vedvarende frugt.
Gastronomi: Klassiske kød- og kraftige pastaretter.
| | |
Rosso di Montalcino DOC |
|
|
|
Område: Toscana
Drue: Brunello/Sangiovese 100%
Holdbarhed: Mindst 5 år
Alkohol: 14%
Duft/smag: Vinen har en frisk og indbydende næse med røde bær, især modne kirsebær med lidt tobak og krydderi. Stilen er rank og syrefrisk.
Gastronomi: Ristet fugl, til en let braisere-ret, ovnstegt kanin, eller en tomatiseret pastaret. | | |
Il Nero di Casanova |
|
|
|
Område: Toscana
Drue: Sangiovese 100%
Holdbarhed: 2-4 år
Alkohol: 13,5%
Duft/smag:
Gastronomi:
| | |
Bove Avegiano Montepulciano d'Abruzzo D.O.C. |
|
|
|
Område: Ambruzzerne
Drue: Montepulciano 100%
Holdbarhed: 2-3 år
Alkohol: 13%
Duft/smag: Varm og let krydret med toner af skovbær. Blød og afrundet med en behagelig tør afslutning.
Gastronomi: Typisk all-round vin der går fint til det meste.
| | |
Poggio d'Albe Montepulciano D'Abruzzo |
|
|
|
Område: Ambruzzerne
Drue: Montepulciano 100%
Holdbarhed: 2-4 år
Alkohol: 13%
Duft/smag: Duft af skovbær, tørrede rosenblade og krydderi. En smag af mørkerøde kirsebær og mørk chokolade
Gastronomi: Velegnet til kraftige kødretter, pasta, samt oste
| | |
Fiagre Bianco IGT Antonio Caggiano |
|
|
|
Område: Ambruzzerne
Drue: Fiano di Avellino 70%, Greco di Tufo 30%
Holdbarhed: 2-3 år
Alkohol: 14%
Duft/smag: Noter af hvide blomster og eksotisk frugt. Noter af noget urte og mineralsk. Frisk, tør, frugtbetonet, og med attraktiv smagsfylde og god længde.
Gastronomi:
| | |
Giacondi Rosso Vino da Tavola. |
|
|
|
Område: Sicilien
Drue: Nero d’Avola
Holdbarhed: 2 år
Alkohol: 13%
Duft/smag: Let fylde med rene bæraromaer af kirsebær og skovbær samt en letkrydret afslutning.
Gastronomi: Lysere stegeretter og tomatbaserede pastaretter.
| | |
Nero d’Avola 'Organic' IGT |
|
|
|
Område: Sicilien
Drue: Nero d’Avola 100%
Holdbarhed: 1-2 år
Alkohol: 13,5%
Duft/smag: Skovbær, friske figner, blåbær, røde roser og et anstrøg af ristet kaffe. En saftig sag.
Gastronomi: Rustikke kød- og gryderetter, pizza.
| | |
Syrah Terre Siciliane IGT |
|
|
|
Område: Sicilien
Drue: Syrah 100%
Holdbarhed: 1-2 år
Alkohol: 13%
Duft/smag:
Gastronomi:
| | |
Terre Nere Etna Rosso |
|
|
|
Område: Sicilien
Drue: Nerello Mascalese 95%, Nerello Cappuccio 5%
Holdbarhed: 2-5 år
Alkohol: 14%
Duft/smag:
Gastronomi:
| | |
|
|