|
FORSIDE
|
RøDVINE
HVIDVINE
ROSéVIN
SPUMANTE
SPIRITUS - HEDVINE
PORTVIN
MAD TIL VIN
EVENTS
VINGAVER
|
|
|
|
VIN EFTER PRIS
INFORMATION
INDKØBSKURV
|
|
|
|
|
|
DeLio Valpolicella Ripasso Classico Superiore |
|
|
|
Område: Piemonte
Drue: Corvina, Corvinone, Rondinella
Holdbarhed: 2-5 år
Alkohol: 13,5%
Duft/smag: Tætte bærnuancer af mørke kirsebær, en anelse brombær, samt en snert af mandel.
Gastronomi: Rustikke stegeretter, barbecue eller oste.
| | |
TreVini Primo Chardonnay/Pinot Grigio IGT |
|
|
|
Område: Veneto
Drue: Pinot Grigio og Chardonnay
Holdbarhed: 2-3 år
Alkohol: 13%
Duft/smag: Cremet frugt og tropisk-inspireret fylde fra Chardonnay-druen, elegance og friskhed fra Pinot Grigio.
Gastronomi: Fiskeretter og de lysere kødretter | | |
La Luna Argenta Prosecco Brut DOC Treviso |
|
|
|
Område: Veneto
Drue: Prosecco
Holdbarhed: 2-3 år
Alkohol: 11 %
Duft/smag: Spændstig frugt, der komplementeres af blomstrede undertoner.
Gastronomi: Forretter, over salater og oste til de lyse kødretter.
| | |
Chianti Classico Vigne di Montornello DOCG Bibbiano |
|
|
|
Område: Toscana
Drue: Sangiovese 100%
Holdbarhed: 4-6 år
Alkohol: 14,5%
Duft/smag: Kirsebær, blå blommer, tobak, læder og underskov.
Gastronomi:
| | |
Mocali Rosso Toscano Fossetti |
|
|
|
Område: Toscana
Drue: Sangiovese 80%, Canaiolo 20%
Holdbarhed: 2-4 år
Alkohol: 13,5%
Duft/smag:
Gastronomi:
| | |
Il Nero di Casanova |
|
|
|
Område: Toscana
Drue: Sangiovese 100%
Holdbarhed: 2-4 år
Alkohol: 13,5%
Duft/smag:
Gastronomi:
| | |
Piancarda Rosso Cònero D.O.C. |
|
|
|
Område: Marche
Drue: Montepulciano 85 % og Sangiovese 15%
Holdbarhed: 3-5 år. (10)
Akohol: 13,5%
Duft/smag: Kraftfuld og kødet med toner af moden mørk frugt, imødekommende tannin struktur.
Gastronomi: Kød, gerne grillet og gerne pikant krydret.
| | |
Macrina Verdicchio dei Castelli di Jesi Classico D.O.C |
|
|
|
Område: Marche
Drue: Verdicchio 100%
Holdbarhed: 2-3 år
Alkohol: 13%
Duft/smag: Frisk frugt med toner af ferskner og æbler samt et distinkt citruspræg, fyldig og frugtrig med nogen fedme.
Gastronomi: Karakterfulde forretter gerne skaldyr eller fisk.
| | |
Bove Avegiano Montepulciano d'Abruzzo D.O.C. |
|
|
|
Område: Ambruzzerne
Drue: Montepulciano 100%
Holdbarhed: 2-3 år
Alkohol: 13%
Duft/smag: Varm og let krydret med toner af skovbær. Blød og afrundet med en behagelig tør afslutning.
Gastronomi: Typisk all-round vin der går fint til det meste.
| | |
Bove Trebbiano d'Abruzzo D.O.C. |
|
|
|
Område: Ambruzzerne
Drue: Trebbiano 85% og Chardonnay 15%
Holdbarhed: 2-3 år
Alkohol: 12,5%
Duft/smag: Blød og afrundet med en frisk tørhed samt lidt fedme fra Chardonnayen.
Gastronomi: Forretter, lyse risottoer og lyst kød. Til en god sommeraften.
| | |
Bove Cerasuolo d'Abruzzo D.O.C. |
|
|
|
Område: Ambruzzerne
Drue: Montepulciano 100%
Holdbarhed: 1 år
Alkohol: 13%
Duft/smag: Let og behagelig frisk, frugtagtig.
Gastronomi: Som aperitif, lettere forretter.
| | |
Fiagre Bianco IGT Antonio Caggiano |
|
|
|
Område: Ambruzzerne
Drue: Fiano di Avellino 70%, Greco di Tufo 30%
Holdbarhed: 2-3 år
Alkohol: 14%
Duft/smag: Noter af hvide blomster og eksotisk frugt. Noter af noget urte og mineralsk. Frisk, tør, frugtbetonet, og med attraktiv smagsfylde og god længde.
Gastronomi:
| | |
Giacondi Rosso Vino da Tavola. |
|
|
|
Område: Sicilien
Drue: Nero d’Avola
Holdbarhed: 2 år
Alkohol: 13%
Duft/smag: Let fylde med rene bæraromaer af kirsebær og skovbær samt en letkrydret afslutning.
Gastronomi: Lysere stegeretter og tomatbaserede pastaretter.
| | |
Syrah Terre Siciliane IGT |
|
|
|
Område: Sicilien
Drue: Syrah 100%
Holdbarhed: 1-2 år
Alkohol: 13%
Duft/smag:
Gastronomi:
| | |
Cataratto ’Organic’ IGT Sicilia |
|
|
|
Område: Sicilien
Drue: Cataratto
Holdbarhed: 1-2 år
Alkohol: 13%
Duft/smag: Fuldmoden frugt med melon, pære og citrus, let krydret.
Gastronomi: Fiskeretter, supper, smagsrige salater, lyse kødretter.
| | |
Montalto Grecanico IGT Sicilia |
|
|
|
Område: Sicilien
Drue: Grecanico
Holdbarhed: 1-2 år
Alkohol: 13%
Duft/smag: Aromaer af tropisk frugt med et strejf af egetræ, fra den delvise lagring på letristede egefade.
Gastronomi: Fiskeretter, lyse kødretter
| | |
Montalto Collezione di Famigilia Bianco |
|
|
|
Område: Sicilien
Drue: Sauvignon Blanc, Viognier, Cataratto Musca
Holdbarhed: 2 år
Alkohol: 13%
Duft/smag: Duften byder på fersken, citrus og lidt tropisk frugt i form af melon og mango samt lidt blomstrede undertoner.
Gastronomi: Fisk og skaldyr,lettere retter med gris, kalv og fjerkræ
| | |
Montalto Nero d'Avola Rosato IGT |
|
|
|
Område: Sicilien
Drue: Nero d’ Avola
Holdbarhed: 1-2 år
Alkohol: 13,5%
Duft/smag: Friske, røde bær, især hindbær og jordbær.
Gastronomi: Lette kødretter, fjerkræ, middelhavsinspireret fiskesuppe, eller blot som terassevin.
| | |
|
|