|
FORSIDE
|
RøDVINE
HVIDVINE
ROSéVIN
SPUMANTE
SPIRITUS - HEDVINE
PORTVIN
MAD TIL VIN
EVENTS
VINGAVER
|
|
|
|
VIN EFTER PRIS
INFORMATION
INDKBSKURV
|
|
|
|
|
|
“Le Roselle” Ripasso Valpolicella Classico Superiore. |
|
|
|
Område: Veneto
Drue: Corvina Veronse (65%), Corvinone (15%) og Rondinella (20%).
Holdbarhed: 4-6 år
Alkohol: 13,5%
Duft/smag: Røde bær og krydrede aromaer. Blid fylde, kirsebærfrugt, frisk syre og fløjlsbløde tanniner.
Gastronomi: Stegt kød, men også gerne pizza.
| | |
Cantina di Negrar Amarone Classico Valpolicella 2007 |
|
|
|
Område: Veneto
Drue: Corvina Veronse (65%), Corvinone (15%) og Rondinella (20%).
Holdbarhed: 3-6 år
Alkohol: 15,5%
Duft/smag: Sødmefuld frugt, sorte bær og tørrede blomster og en vifte af sødt krydrede aromaer, mens smagen er særdeles fyldig og krydret med stor krop og massiv mundlængde samt den karakteristiske snert af bitterhed i finalen.
Gastronomi: Voldsomme kødretter, tørre lagrede ostetyper eller blot meditation.
| | |
Villa Tessa Rosso Veronese IGT |
|
|
|
Område: Veneto
Drue: Corvina,Rondinella,Corvinone , Cabernet Sauvignon.
Holdbarhed: 2-3 år
Alkohol: 13,5%
Duft/smag: Frisk frugt. Fyldig og rund med noter af kirsebær og en let sødme.
Gastronomi: Kraftige stegeretter/kødretter.
| | |
Domini Veneti la Casetta Ripasso Valpollicella Classico Sup. |
|
|
|
Område: Veneto
Drue: Corvina, Rondinella, Corvinone , Cabernet Sauvignon.
Holdbarhed: Op til 15 år
Alkohol: 14 %
Duft/smag: Mørke kirsebær, varme krydderier, ristede kaffebønner og chokolade.
Gastronomi: Kraftige stegeretter/kødretter, råvildt og lageret oste.
| | |
Sopra Sasso Amarone |
|
|
|
Område: Veneto
Drue: Barbera 100%
Holdbarhed: 3-5 år
Alkohol: 15%
Duft/smag:
Gastronomi: Velegnet til de kraftige gryde- og stegeretter, men vil også være fin til mange faste, tørre oste. | | |
Alpha Zeta Valpolicella Superiore Ripasso |
|
|
|
Område: Veneto
Drue: Corvina/Corvinone 90%, Rondinella 10%
Holdbarhed: 3-5 år
Alkohol: 13,5%
Duft/smag:
Gastronomi:
| | |
Domíni Veneti Vigneti di Jago Amarone |
|
|
|
Område: Veneto
Drue: Corvina 70%, Corvinone 20%, Rondinella 10%
Holdbarhed: op til 20 år
Alkohol: 16,5%
Duft/smag:
Gastronomi: Velegnet til de voldsomme simre-retter, til blodigt hårvildt og ikke mindst oste af Parmesan-typen.
| | |
DeLio Valpolicella Ripasso Classico Superiore |
|
|
|
Område: Piemonte
Drue: Corvina, Corvinone, Rondinella
Holdbarhed: 2-5 år
Alkohol: 13,5%
Duft/smag: Tætte bærnuancer af mørke kirsebær, en anelse brombær, samt en snert af mandel.
Gastronomi: Rustikke stegeretter, barbecue eller oste.
| | |
|
|