|
FORSIDE
|
RøDVINE
HVIDVINE
ROSéVIN
SPUMANTE
SPIRITUS - HEDVINE
PORTVIN
MAD TIL VIN
EVENTS
VINGAVER
|
|
|
|
VIN EFTER PRIS
INFORMATION
INDKBSKURV
|
|
|
|
|
|
Montalto Nero d'Avola Rosato IGT |
|
|
|
Område: Sicilien
Drue: Nero d’ Avola
Holdbarhed: 1-2 år
Alkohol: 13,5%
Duft/smag: Friske, røde bær, især hindbær og jordbær.
Gastronomi: Lette kødretter, fjerkræ, middelhavsinspireret fiskesuppe, eller blot som terassevin.
| | |
Filipetti Moscato Rosé |
|
|
|
Område: Piemonte
Drue: Brachetto 100%
Holdbarhed: 1-2 år
Alkohol: 6,5%
Duft/smag:
Gastronomi: Nyd denne vin helt køleskabskold til røde bær og diverse frugtdesserter, så som melonsuppe, sorbet, frugttærter eller som en herlig, uhøjtidelig aperitif.
| | |
Filipetti Moscato Spumante |
|
|
|
Område: Piemonte
Drue: Moscato 100%
Holdbarhed: 1-2 år
Alkohol: 6,5%
Duft/smag: Aromaer af Moscato-druen, der er en af meget få druer, som faktisk smager af det samme som både drue og vin
Gastronomi: Velegnet til sæsonens friske bær, og fungerer godt som en sødlig aperitif eller en sprudlende "tørstslukker"
| | |
Il Sarone Vino Rosso |
|
|
|
Område: Sicilien
Drue: Udvalgte druer fra syditalien
Holdbarhed: 2 år
Alkohol: 13,5%
Duft/smag: Let fylde med rene bæraromaer af kirsebær og skovbær samt en letkrydret afslutning.
Gastronomi: Div stegeretter | | |
Nero d’Avola 'Organic' IGT |
|
|
|
Område: Sicilien
Drue: Nero d’Avola 100%
Holdbarhed: 1-2 år
Alkohol: 13,5%
Duft/smag: Skovbær, friske figner, blåbær, røde roser og et anstrøg af ristet kaffe. En saftig sag.
Gastronomi: Rustikke kød- og gryderetter, pizza.
| | |
Cataratto ’Organic’ IGT Sicilia |
|
|
|
Område: Sicilien
Drue: Cataratto
Holdbarhed: 1-2 år
Alkohol: 13%
Duft/smag: Fuldmoden frugt med melon, pære og citrus, let krydret.
Gastronomi: Fiskeretter, supper, smagsrige salater, lyse kødretter.
| | |
Montalto Grecanico IGT Sicilia |
|
|
|
Område: Sicilien
Drue: Grecanico
Holdbarhed: 1-2 år
Alkohol: 13%
Duft/smag: Aromaer af tropisk frugt med et strejf af egetræ, fra den delvise lagring på letristede egefade.
Gastronomi: Fiskeretter, lyse kødretter
| | |
Barone Montalto Organic Rosato |
|
|
|
Område: Sicilien
Drue: Nero d'Avola 100%
Holdbarhed: 1-2 år
Alkohol: 13%
Duft/smag: Udfarende røde bær med blomstrende nuancer og en knitrende syrefriskhed
Gastronomi: Næringsrige salater, stegt fjerkræ, til middelhavs-inspireret fiskesuppe eller som terrassevin
| | |
Moscato Spumante VSQ. |
|
|
|
Område: Piemonte
Drue: Muscato 100%
Holdbarhed: 1 år
Alkohol: 6,5%
Duft/smag: Let krydrede muscataroma, æbleblomst, pære.
Gastronomi: Diverse frugt, især jordbær eller hindbær til flødeis eller aperitif.
| | |
Moscato d'Asti DOCG |
|
|
|
Område: Piemonte
Drue: Moscato Bianco 100%
Holdbarhed: 1-2år
Alkohol: 5,5%
Duft/smag:
Gastronomi: Velegnet til frisk frugt, frugtsalat og kransekage. En af de få vine der går til både flødeis og sorbet is.
| | |
Brachetto d'Acqui DOCG |
|
|
|
Område: Piemonte
Drue: 100%
Holdbarhed: 1-2 år
Alkohol: 6%
Duft/smag: Tæt frisk frugt, moderat fadpræg, let vanille.
Gastronomi: Mellemkraftigt kød/oste.
| | |
Villa Tessa Rosso Veronese IGT |
|
|
|
Område: Veneto
Drue: Corvina,Rondinella,Corvinone , Cabernet Sauvignon.
Holdbarhed: 2-3 år
Alkohol: 13,5%
Duft/smag: Frisk frugt. Fyldig og rund med noter af kirsebær og en let sødme.
Gastronomi: Kraftige stegeretter/kødretter.
| | |
TreVini Primo Chardonnay/Pinot Grigio IGT |
|
|
|
Område: Veneto
Drue: Pinot Grigio og Chardonnay
Holdbarhed: 2-3 år
Alkohol: 13%
Duft/smag: Cremet frugt og tropisk-inspireret fylde fra Chardonnay-druen, elegance og friskhed fra Pinot Grigio.
Gastronomi: Fiskeretter og de lysere kødretter | | |
Alpha Zeta Chardonnay |
|
|
|
Område: Veneto
Drue: Chardonnay 100%
Holdbarhed: 1-3 år
Alkohol: 13%
Duft/smag:
Gastronomi:
| | |
Alpha Zeta Soave |
|
|
|
Område: Veneto
Drue: Garganega 100%
Holdbarhed: 1-3 år
Alkohol: 12,5%
Duft/smag:
Gastronomi:
| | |
Vigneto di Prugneto DOC Sangiovese di Romagna 2008 |
|
|
|
Område: Emilia Romagna
Drue: Sangiovese
Holdbarhed: 2-5 år
Akohol: 13,5%
Duft/smag: Saftigt præg af kirsebær og rød frugt. Her er lidt mere fylde og charme, end man finder i en gennemsnits Chianti.
Gastronomi: Tomatbaserede pastaretter, pizza.
| | |
Bove Trebbiano d'Abruzzo D.O.C. |
|
|
|
Område: Ambruzzerne
Drue: Trebbiano 85% og Chardonnay 15%
Holdbarhed: 2-3 år
Alkohol: 12,5%
Duft/smag: Blød og afrundet med en frisk tørhed samt lidt fedme fra Chardonnayen.
Gastronomi: Forretter, lyse risottoer og lyst kød. Til en god sommeraften.
| | |
Bove Cerasuolo d'Abruzzo D.O.C. |
|
|
|
Område: Ambruzzerne
Drue: Montepulciano 100%
Holdbarhed: 1 år
Alkohol: 13%
Duft/smag: Let og behagelig frisk, frugtagtig.
Gastronomi: Som aperitif, lettere forretter.
| | |
Trevini Primo Primitivo – Merlot IGT |
|
|
|
Område: Apulien
Drue: Merlot 60% og 40% Primotivo
Holdbarhed: Min. 2 år
Akohol: 14 %
Duft/smag: Mørk, tæt og blød fusion af kraft og elegance med fyldig og fløjlsblød afslutning.
Gastronomi: Mellemkraftige til kraftige kødretter.
| | |
Syrah Terre Siciliane IGT |
|
|
|
Område: Sicilien
Drue: Syrah 100%
Holdbarhed: 1-2 år
Alkohol: 13%
Duft/smag:
Gastronomi:
| | |
Bove Avegiano Montepulciano d'Abruzzo D.O.C. |
|
|
|
Område: Ambruzzerne
Drue: Montepulciano 100%
Holdbarhed: 2-3 år
Alkohol: 13%
Duft/smag: Varm og let krydret med toner af skovbær. Blød og afrundet med en behagelig tør afslutning.
Gastronomi: Typisk all-round vin der går fint til det meste.
| | |
Alasia Barbera d'Asti Sup. DOC |
|
|
|
Område: Piemonte
Drue: Barbera 100%
Holdbarhed: 3-6 år
Alkohol: 14,5%
Duft/smag: Tæt frisk frugt, moderat fadpræg, let vanille.
Gastronomi: Mellemkraftigt kød/oste.
| | |
DeLio Valpolicella Ripasso Classico Superiore |
|
|
|
Område: Piemonte
Drue: Corvina, Corvinone, Rondinella
Holdbarhed: 2-5 år
Alkohol: 13,5%
Duft/smag: Tætte bærnuancer af mørke kirsebær, en anelse brombær, samt en snert af mandel.
Gastronomi: Rustikke stegeretter, barbecue eller oste.
| | |
Cuvée 448 s.l.m. IGT |
|
|
|
Område: Alto Adige
Drue: 45% Weißburgunder/Pinot Bianco, 30% Chardonnay, 15% Sauvignon Blanc, 10% Chardonnay, 15% Sauvignon Blanc, 10% Goldmuskateller/Moscato Giallo.
Holdbarhed: 2 år
Alkohol: 13 %
Duft/smag: Sommerblomster, kølig citrus og en let urtet
Gastronomi: Skaldyr, fisk og antipasti.
| | |
Mocali Rosso Toscano Fossetti |
|
|
|
Område: Toscana
Drue: Sangiovese 80%, Canaiolo 20%
Holdbarhed: 2-4 år
Alkohol: 13,5%
Duft/smag:
Gastronomi:
| | |
Poggio d'Albe Montepulciano D'Abruzzo |
|
|
|
Område: Ambruzzerne
Drue: Montepulciano 100%
Holdbarhed: 2-4 år
Alkohol: 13%
Duft/smag: Duft af skovbær, tørrede rosenblade og krydderi. En smag af mørkerøde kirsebær og mørk chokolade
Gastronomi: Velegnet til kraftige kødretter, pasta, samt oste
| | |
Contrade Bellusa Appassite |
|
|
|
Område: Sicilien
Drue: Nero d'Avola 100%
Holdbarhed: 3-5 år
Alkohol: 14%
Duft/smag: Skovbæraromaer, hyldebær, sød lakrids og en anelse julekrydderi
Gastronomi:
| | |
Montalto Collezione di Famigilia Bianco |
|
|
|
Område: Sicilien
Drue: Sauvignon Blanc, Viognier, Cataratto Musca
Holdbarhed: 2 år
Alkohol: 13%
Duft/smag: Duften byder på fersken, citrus og lidt tropisk frugt i form af melon og mango samt lidt blomstrede undertoner.
Gastronomi: Fisk og skaldyr,lettere retter med gris, kalv og fjerkræ
| | |
“Le Roselle” Ripasso Valpolicella Classico Superiore. |
|
|
|
Område: Veneto
Drue: Corvina Veronse (65%), Corvinone (15%) og Rondinella (20%).
Holdbarhed: 4-6 år
Alkohol: 13,5%
Duft/smag: Røde bær og krydrede aromaer. Blid fylde, kirsebærfrugt, frisk syre og fløjlsbløde tanniner.
Gastronomi: Stegt kød, men også gerne pizza.
| | |
Alpha Zeta Pinot Grigio |
|
|
|
Område: Veneto
Drue: Pinot Grigio 100%
Holdbarhed: 2-5 år
Alkohol: 12,5%
Duft/smag:
Gastronomi: | | |
Terra Organica Prosecco |
|
|
|
Område: Veneto
Drue: Prosecco 100%
Holdbarhed: 1-2 år
Alkohol: 13%
Duft/smag: Æble og pære med god intensitet og en bagvedliggende snert af mandler.
Gastronomi:
| | |
La Luna Argenta Prosecco Brut DOC Treviso |
|
|
|
Område: Veneto
Drue: Prosecco
Holdbarhed: 2-3 år
Alkohol: 11 %
Duft/smag: Spændstig frugt, der komplementeres af blomstrede undertoner.
Gastronomi: Forretter, over salater og oste til de lyse kødretter.
| | |
Vino Marsala Dolce sup. D.O.C. |
|
|
|
Område: Sicilien
Drue: Grillo, Inzolia og Catarratto
Årgang: (har ligget 30 mdr. på fad)
Holdbarhed:
Alkohol: 19%
Duft/smag: Elegant og delikat med toner af tørrede druer og vanille, sød, fyldig stejf af bitter mandel og tørrede druer.
Gastronomi: Serveres afkølet til krydrede oste, lette desserter.
| | |
Vino Marsala secco sup. D.O.C. |
|
|
|
Område: Sicilien.
Drue: Grillo, Inzolia og Catarratto
Årgang: (har ligget 30 mdr. på fad)
Holdbarhed:
Alkohol: 19%
Duft/smag: Elegant og delikat med toner af tørrede druer og vanille, tør, fyldig bitter strejf af mandel og tørrede druer.
Gastronomi: Serveres afkølet til krydrede oste, lette desserter. | | |
Piancarda Rosso Cònero D.O.C. |
|
|
|
Område: Marche
Drue: Montepulciano 85 % og Sangiovese 15%
Holdbarhed: 3-5 år. (10)
Akohol: 13,5%
Duft/smag: Kraftfuld og kødet med toner af moden mørk frugt, imødekommende tannin struktur.
Gastronomi: Kød, gerne grillet og gerne pikant krydret.
| | |
Macrina Verdicchio dei Castelli di Jesi Classico D.O.C |
|
|
|
Område: Marche
Drue: Verdicchio 100%
Holdbarhed: 2-3 år
Alkohol: 13%
Duft/smag: Frisk frugt med toner af ferskner og æbler samt et distinkt citruspræg, fyldig og frugtrig med nogen fedme.
Gastronomi: Karakterfulde forretter gerne skaldyr eller fisk.
| | |
Grotta Rossa Carignano del Sulcis D.O.C. |
|
|
|
Område: Sardinien.
Drue: Carignano 100%
Holdbarhed: 2-4 år
Akohol: 13,5%
Duft/smag: Flot vinøs duft, svagt krydret, varm og frugtrig med en flot balance.
Gastronomi: Kødretter og delikate oste.
| | |
|
|