|
FORSIDE
|
RøDVINE
HVIDVINE
ROSéVIN
SPUMANTE
SPIRITUS - HEDVINE
PORTVIN
MAD TIL VIN
EVENTS
VINGAVER
|
|
|
|
VIN EFTER PRIS
INFORMATION
INDKBSKURV
|
|
|
|
|
|
Alasia Barbera d'Asti Sup. DOC |
|
|
|
Område: Piemonte
Drue: Barbera 100%
Holdbarhed: 3-6 år
Alkohol: 14,5%
Duft/smag: Tæt frisk frugt, moderat fadpræg, let vanille.
Gastronomi: Mellemkraftigt kød/oste.
| | |
Barolo Ricossa DOCG |
|
|
|
Område: Piemonte
Drue: Nebbiolo 100%
Holdbarhed: 6-8 år
Alkohol: 14%
Duft/smag: Parfumerede aromaer af kirsebær og røde roser, samt et strejf af eg.
Gastronomi:
| | |
Barbaresco Ricossa DOCG |
|
|
|
Område: Piemonte
Drue: Nebbiolo 100%
Holdbarhed: 3-6 år
Alkohol: 13,5%
Duft/smag: Rød frugt, læder, tørrede blomster og sort the
Gastronomi:
| | |
Barolo Le Radici DOCG |
|
|
|
Område: Piemonte
Drue: Nebbiolo 100%
Holdbarhed: 4-8 år
Alkohol: 14,5%
Duft/smag:
Gastronomi:
| | |
“Le Roselle” Ripasso Valpolicella Classico Superiore. |
|
|
|
Område: Veneto
Drue: Corvina Veronse (65%), Corvinone (15%) og Rondinella (20%).
Holdbarhed: 4-6 år
Alkohol: 13,5%
Duft/smag: Røde bær og krydrede aromaer. Blid fylde, kirsebærfrugt, frisk syre og fløjlsbløde tanniner.
Gastronomi: Stegt kød, men også gerne pizza.
| | |
Cantina di Negrar Amarone Classico Valpolicella 2007 |
|
|
|
Område: Veneto
Drue: Corvina Veronse (65%), Corvinone (15%) og Rondinella (20%).
Holdbarhed: 3-6 år
Alkohol: 15,5%
Duft/smag: Sødmefuld frugt, sorte bær og tørrede blomster og en vifte af sødt krydrede aromaer, mens smagen er særdeles fyldig og krydret med stor krop og massiv mundlængde samt den karakteristiske snert af bitterhed i finalen.
Gastronomi: Voldsomme kødretter, tørre lagrede ostetyper eller blot meditation.
| | |
Villa Tessa Rosso Veronese IGT |
|
|
|
Område: Veneto
Drue: Corvina,Rondinella,Corvinone , Cabernet Sauvignon.
Holdbarhed: 2-3 år
Alkohol: 13,5%
Duft/smag: Frisk frugt. Fyldig og rund med noter af kirsebær og en let sødme.
Gastronomi: Kraftige stegeretter/kødretter.
| | |
Domini Veneti la Casetta Ripasso Valpollicella Classico Sup. |
|
|
|
Område: Veneto
Drue: Corvina, Rondinella, Corvinone , Cabernet Sauvignon.
Holdbarhed: Op til 15 år
Alkohol: 14 %
Duft/smag: Mørke kirsebær, varme krydderier, ristede kaffebønner og chokolade.
Gastronomi: Kraftige stegeretter/kødretter, råvildt og lageret oste.
| | |
Sopra Sasso Amarone |
|
|
|
Område: Veneto
Drue: Barbera 100%
Holdbarhed: 3-5 år
Alkohol: 15%
Duft/smag:
Gastronomi: Velegnet til de kraftige gryde- og stegeretter, men vil også være fin til mange faste, tørre oste. | | |
Alpha Zeta Valpolicella Superiore Ripasso |
|
|
|
Område: Veneto
Drue: Corvina/Corvinone 90%, Rondinella 10%
Holdbarhed: 3-5 år
Alkohol: 13,5%
Duft/smag:
Gastronomi:
| | |
Domíni Veneti Vigneti di Jago Amarone |
|
|
|
Område: Veneto
Drue: Corvina 70%, Corvinone 20%, Rondinella 10%
Holdbarhed: op til 20 år
Alkohol: 16,5%
Duft/smag:
Gastronomi: Velegnet til de voldsomme simre-retter, til blodigt hårvildt og ikke mindst oste af Parmesan-typen.
| | |
DeLio Valpolicella Ripasso Classico Superiore |
|
|
|
Område: Piemonte
Drue: Corvina, Corvinone, Rondinella
Holdbarhed: 2-5 år
Alkohol: 13,5%
Duft/smag: Tætte bærnuancer af mørke kirsebær, en anelse brombær, samt en snert af mandel.
Gastronomi: Rustikke stegeretter, barbecue eller oste.
| | |
II Nespoli 2007 DOC Sangiovese di Romagna Sup. Riserva |
|
|
|
Område: Emilia Romagna
Drue: Sangiovese
Holdbarhed: 7-10 år
Akohol: 13,5%
Duft/smag: Saftig og hylende ren vin, der har en tæt, frugtig kerne domineret af Marasca kirsebær (sure kirsebær’) med krydrede undertoner og fine, modne tanniner.
Gastronomi: Oskekød med stegeskorpe eller pizza.
| | |
Chianti Classico Vigne di Montornello DOCG Bibbiano |
|
|
|
Område: Toscana
Drue: Sangiovese 100%
Holdbarhed: 4-6 år
Alkohol: 14,5%
Duft/smag: Kirsebær, blå blommer, tobak, læder og underskov.
Gastronomi:
| | |
Bibbiano Chianti Classico Riserva Capannino D.O.C.G. |
|
|
|
Område: Toscana
Drue: Sangiovese Grosso 95% og Canai
Holdbarhed: 4-6 år
Alkohol: 14%
Duft/smag: Kirsebær iblandet lidt mørkere bærfrugt, våd skovbund og hængt kød. Flot syre perfekt modspil fra den sødmefulde og vedvarende frugt.
Gastronomi: Klassiske kød- og kraftige pastaretter.
| | |
Mocali Rosso Toscano Fossetti |
|
|
|
Område: Toscana
Drue: Sangiovese 80%, Canaiolo 20%
Holdbarhed: 2-4 år
Alkohol: 13,5%
Duft/smag:
Gastronomi:
| | |
Brunello di Montalcino 2004 DOCG |
|
|
|
Område: Toscana
Drue: Brunello/Sangiovese 100%
Holdbarhed: Mindst 10 år
Alkohol: 14%
Duft/smag: Intense nuancer af moden mørk bærfrugt og rød Sangiovese-frugt med tætte kirsebærnuancer, balsamiske noter og bløde, modne tanniner.
Gastronomi: Rødt kød.
| | |
Il Nero di Casanova |
|
|
|
Område: Toscana
Drue: Sangiovese 100%
Holdbarhed: 2-4 år
Alkohol: 13,5%
Duft/smag:
Gastronomi:
| | |
Piancarda Rosso Cònero D.O.C. |
|
|
|
Område: Marche
Drue: Montepulciano 85 % og Sangiovese 15%
Holdbarhed: 3-5 år. (10)
Akohol: 13,5%
Duft/smag: Kraftfuld og kødet med toner af moden mørk frugt, imødekommende tannin struktur.
Gastronomi: Kød, gerne grillet og gerne pikant krydret.
| | |
Bove Avegiano Montepulciano d'Abruzzo D.O.C. |
|
|
|
Område: Ambruzzerne
Drue: Montepulciano 100%
Holdbarhed: 2-3 år
Alkohol: 13%
Duft/smag: Varm og let krydret med toner af skovbær. Blød og afrundet med en behagelig tør afslutning.
Gastronomi: Typisk all-round vin der går fint til det meste.
| | |
Poggio d'Albe Montepulciano D'Abruzzo |
|
|
|
Område: Ambruzzerne
Drue: Montepulciano 100%
Holdbarhed: 2-4 år
Alkohol: 13%
Duft/smag: Duft af skovbær, tørrede rosenblade og krydderi. En smag af mørkerøde kirsebær og mørk chokolade
Gastronomi: Velegnet til kraftige kødretter, pasta, samt oste
| | |
Terragnolo Salento I.G.T. |
|
|
|
Område: Apulien
Drue: Primitivo 100%
Holdbarhed: 5-7 år
Alkohol: 14,5%
Duft/smag: Intens og åben med toner af lakrids og brombær, kraftig, solmoden og med masser af sødmefuld frugt og en lang eftersmag.
Gastronomi: Kraftige kødretter.
| | |
Valle Cupa Salento I.G.T. |
|
|
|
Område: Apulien
Drue: Negroamaro 50% og Primitivo 50%
Holdbarhed: 4-6 år
Alkohol: 14,5%
Duft/smag: Åben og intens med masser af saftig og moden frugt, fin balance mellem såvel frugtsyre som de diskrete træaromaer.
Gastronomi: Kraftige kødretter, gerne vildt.
| | |
Trevini Primo Primitivo – Merlot IGT |
|
|
|
Område: Apulien
Drue: Merlot 60% og 40% Primotivo
Holdbarhed: Min. 2 år
Akohol: 14 %
Duft/smag: Mørk, tæt og blød fusion af kraft og elegance med fyldig og fløjlsblød afslutning.
Gastronomi: Mellemkraftige til kraftige kødretter.
| | |
Rinforzo Salento Primitivo |
|
|
|
Område: Apulien
Drue: Primitivo 100%
Holdbarhed: 6-10 år
Alkohol: 14,5%
Duft/smag:
Gastronomi: En saftig bøf, tunge gryderetter, kraftige oksekødretter, vildt eller bare til meditation
| | |
Nero d’Avola 'Organic' IGT |
|
|
|
Område: Sicilien
Drue: Nero d’Avola 100%
Holdbarhed: 1-2 år
Alkohol: 13,5%
Duft/smag: Skovbær, friske figner, blåbær, røde roser og et anstrøg af ristet kaffe. En saftig sag.
Gastronomi: Rustikke kød- og gryderetter, pizza.
| | |
Contrade Bellusa Appassite |
|
|
|
Område: Sicilien
Drue: Nero d'Avola 100%
Holdbarhed: 3-5 år
Alkohol: 14%
Duft/smag: Skovbæraromaer, hyldebær, sød lakrids og en anelse julekrydderi
Gastronomi:
| | |
Ammasso Rosso |
|
|
|
Område: Sicilien
Drue: Nero d'Avola og Nerello Mascalese med tilskud af Merlot og Cabernet Sauvignon
Holdbarhed: 3-5 år
Alkohol: 14%
Duft/smag: Svesker, skovbær og lakrids er dominerende elementer, med snert af tørrede blomster og cedertræ
Gastronomi:
| | |
Terre Nere Etna Rosso |
|
|
|
Område: Sicilien
Drue: Nerello Mascalese 95%, Nerello Cappuccio 5%
Holdbarhed: 2-5 år
Alkohol: 14%
Duft/smag:
Gastronomi:
| | |
Grotta Rossa Carignano del Sulcis D.O.C. |
|
|
|
Område: Sardinien.
Drue: Carignano 100%
Holdbarhed: 2-4 år
Akohol: 13,5%
Duft/smag: Flot vinøs duft, svagt krydret, varm og frugtrig med en flot balance.
Gastronomi: Kødretter og delikate oste.
| | |
Rocca Rubia Carignano del Sulcis ris. D.O.C. |
|
|
|
Område: Sardinien.
Drue: Carignano 100%
Holdbarhed: 6-8 år
Alkohol: 14%
Duft/smag: Varm vinøs med toner af modne bær og urter. Fyldig og kraftig med en struktur der vidner om nogen alder.
Gastronomi: Rødt kød samt lagret ost. | | |
|
|